Rapoarte

Pentru a garanta corespondența conținutului cursului online dezvoltat în cadrul proiectului cu nevoile de formare ale grupului țintă, partenerii au realizat un studiu asupra situației actuale din țările europene în ceea ce privește ofertele de formare pentru educatori și asistenți sociali cu privire la sexualitatea persoanelor cu dizabilități.

Rezultatele acestui studiu sunt prezentate în:

  • Raportul de bune practici, care analizează cele mai bune practici din 28 de țări europene și oferă informații de primă mână despre situația actuală din UE.
  • Sondajul care se concentrează pe adulții care lucrează și/sau trăiesc cu persoane cu dizabilități zi de zi. Scopul său este de a implica grupul țintă în dezvoltarea conținutului cursului și de a confirma obstacolele cu care se confruntă persoanele cu dizabilități în alegerea liberă a sexualității lor.
  • Raport cuprinzător, care tratează problemele și nevoile cu care se confruntă zilnic grupul țintă al proiectului, precum și modalitățile de abordare a acestora în cadrul cursului online elaborat în cadrul proiectului.

PENTRU A DESCĂRCA RAPORTUL DESPRE CELE MAI BUNE PRACTICI, CLICK AICI.

PENTRU A DESCĂRCA RAPORTUL COMPLET AL STUDIULUI, CLIC AICI.

Educatorul pentru nevoi speciale intime

“A fi dizabil nu ar trebui să însemne a fi descalificat de la a avea acces la fiecare aspect al vieții.” Emma Thompson

Aplică pentru cursul online