Partenerii noștri

...
Apeirons

Asociația Persoanelor cu Dizabilități și Prietenii lor, „Apeirons”, este o organizație non-guvernamentală care lucrează din 1997 pentru a atinge un obiectiv unitar – tratament și șanse egale pentru persoanele cu dizabilități. Angajații sunt persoane cu dizabilități și alte persoane care sunt interesate de problemele incluziunea persoanelor cu dizabilități în societate.

Unele dintre obiectivele principale ale „Apeirons” sunt angajarea persoanelor cu dizabilități și crearea unui mediu accesibil în Letonia. „Apeirons” lucrează la proiecte educaționale, oferă consultări cu privire la designul universal și alte subiecte privind dizabilitatea (sprijin financiar, reabilitare, asistență juridică, asistență tehnică etc.) și oferă un serviciu de bonă pentru familiile cu copii cu dizabilități.


...
ATFCT

ATFCT formează și supervizează profesioniști care activează în domeniul psihologiei, pedagogiei, medicinei, asistenței sociale, educației. Oferă asistență psihologică, psihoterapeutică și educațională persoanelor aflate în nevoie (persoane și grupuri), precum și expertiză în domeniile menționate anterior.

Experții ATFCT susțin sesiuni de formare, ateliere, conferințe și seminare pe diverse teme legate de psihologie, atât pentru profesioniști, cât și pentru publicul general.

Intervențiile de specialitate desfășurate de experții noștri – psihologi, psihoterapeuți, pedagogi și formatori – sunt adaptate pentru dificultăți individuale, familiale și de cuplu, precum și intervenții sistemice în situații de conflict. ATFCT activează în mai multe proiecte finanțate la nivel european în calitate de coordonator sau partener.


...
OpenEurope

Asociația de Programe Educaționale OpenEurope este o organizație non-profit care oferă oportunități de învățare informale și non-formale tinerilor și lucrătorilor de tineret și care promovează participarea tinerilor la viața comunității.

Asociația își propune să ofere acces la materiale de învățare și de predare tuturor studenților și educatorilor, acordând o atenție specială diversității culturale și funcționale și principiilor de design universal.

OpenEurope este primul și singurul punct de multiplicare calificat din provincia Tarragona a rețelei UE EURODESK și, de asemenea, este Serviciul Internațional de Mobilitate al Primăriei, oferind informații și îndrumări tuturor tinerilor și lucrătorilor de tineret interesați


...
Turin Institute for the Deaf

Institutul dei Sordi di Torino din Pianezza este o organizație cu origini străvechi, fondată în 1814, născută pentru a oferi asistență și educație copiilor surzi și pentru a-și instrui profesorii. Institutul pentru Surzi din Torino a fost implicat mult timp într-un proces intens de internaționalizare a activităților și proiectelor sale. Raportul cu colegi din instituții străine cu scopuri similare, împărtășirea de experiențe și proiecte de cercetare, construirea de schimburi de durată sunt de fapt un stimulent necesar creșterii și formării noastre.


...
Eurocrea Merchant

Eurocrea Merchant este o firmă de consultanță în management, activă și în cercetare și instruire, cu 3 birouri în Italia la Milano, Napoli și Aversa (CE) și un punct de contact la Bruxelles. Este axată pe trei unități de bază de afaceri care sunt: consultanță (despre fonduri UE, management direcțional corporativ și finanțe), instruire și proiecte europene (experți în management de proiect, asigurarea calității și evaluare externă).


...
COMCY

Centrul de Dezvoltare a Competenței Cipru srl (COMCY) este o organizație non-profit, de formare, de cercetare și dezvoltare, activă în domeniul managementului de proiecte, formării și consultanței.

Ne concentrăm pe formarea și dezvoltarea diferitelor grupuri și sectoare țintă ale societății, prin participarea la programele și inițiativele UE, precum și pe implementarea seminarelor de formare în Cipru și în străinătate. Echipa COMCY este formată din experți de înaltă calificare, relevanți pentru domeniile și activitățile în care organizația operează.

Viziunea noastră este de a încuraja competențele sociale și de afaceri ale diferitelor grupuri țintă prin soluții și metode inovatoare de formare, care derivă din cele mai bune practici ale UE